Esztergomi Esküvőkiállítás Prímás Pince 2016.01.23-24. - avagy D750 teszt sigma ART 20mm

Kicsit megkésve mutatom a képeket az esztergomi esküvőkiállításról.

Mivel nem vittem magammal felszerelést, ezúttal Agárdi Gábor barátom új 20-as sigma Art-ját tapogattam meg, mely a D750-es vázon csücsült éppen (talán rá is tapadt azóta). Nem igazán fotóztam Nikonnal és nagyon furcsa érzés volt, bevallom úgy éreztem magam, mint amikor egy ismeretlen autót próbálok vezetni és nem találom a pedálokat. Különösen jókat olvastam erről a vázról és a kollégák is ódákat zengtek róla... Szóval a Sony érzékelő dinamika átfogása fantasztikus, az iso-t az egekig emelhetjük büntetlenül, no color noise low light körülményeknél sem  és AF is szuper jó. Nekem a színeivel kéne megbarátkoznom, vagy nem, mivel én nem a sötét oldalon állok :)  ennyit a Nikonról. A Sigma Art egy fantasztikus sorozat és ennek egy jól sikerült tagja a 20-as objektíve is. Rövid idő volt pár teszt kép lövésére, de nekem nagyon tetszett!

Visszatérve az eseményre, amelyre kilátogattunk elég exkluzív helyen a Bazilika alatti Prímás Pincében voltunk kiállítóként jelen. Nagyon szép a helyszín és a környezet is, különösen tetszik a nagy tér és tégla boltívek, mely alkalmas az esküvői vacsorák és rendezvények lebonyolítására. Köszönjük Nagy Alexandrának és Agárdi Gábornak a lehetőséget a megjelenésre és most jöjjenek a fotók. A helyszínen kívül a zöldség és gyümölcsfaragó Julia Events, Gasparikék hintója és a L&M tortái, süteményei Párkányból varázsoltak el a legjobban. Az egész napot az esti hóesésben történő Bazilika körüli bolondozás koronázota meg.

Kiállításra szívesen mennek a szolgáltatók kapcsolatokat ápolni és szórakozni is, mivel egész évben szinte alig nyílik lehetőség a találkozásra. 

Mi sem szemlélteti jobban ezt, mint a következő kis Gag, melyet Juraj Zsok kollégával rögtönöztünk, s Agárdi Gábor barátunk kapva az alkalmon dokumentálta is rögtön. Milyen jó ha kéznél van egy esküvő fotográfus, nem igaz?